KORGI ROCKET

Pas korgi Rocket privukao je pažnju korisnika na TikToku nakon što je njegova vlasnica Alexis To objavila novi video.

Na snimku Alexis prikazuje psa Rocketa koji u osam ujutro na neobičan i simpatičan način silazi niz stepenice. On je sa ukočenim nogama skakutao sa stepenice na stepenicu a ovaj snimak na TikToku ima više od 98 miliona pregleda.

Njegova vlasnica i ranije je objavila video u kojem pas Rocket silazi niz stepenice, a taj video ima šest miliona pregleda.

@not.rocketraccoon 8am stomps 🐾🐾 @Alexis To #fyp #fy #foryoupage #corgi #corgisoftiktok #tiktok #pembrokewelshcorgi #rocket #🚀 #corgis #corgination #dog #dogsoftiktok #dogs #dogtok #doggo #doggo #cute #corgipuppy #trend #corgiracing #corgishedding #goodmorning #offday #uniqlo #creatorsearchinsights #creatorsearchinsight #tgif #riseandshine ♬ original sound - Not.RocketRaccoon
Neki od pratitelja na TikToku komentarisali su njegov način silaska i pitali se kako se penje uz stepenice, kao i da bi bilo super da imaju remix videa.

Podsjećamo, u proteklom periodu snimci mnogih ljubimaca osvajaju pratitelje na TikToku, pa su tako zabilježeni emotivni prizori prijateljstva planinskog psa i mladog konja.

@not.rocketraccoon Synchronized stumps 🐾🐾 @Alexis To #fyp #fy #foryoupage #corgi #corgisoftiktok #corgis #corgination #dog #dogsoftiktok #dogs #dogtok #doggo #stairs #hop #cute #philippines #meme #fluffycorgi #funny #corgipuppy #pet #petsoftiktok #tiktoktrending #content #tiktok #creatorsearchinsights ♬ original sound - Not.RocketRaccoon
Također, rotvajler Hank Tank prethodnih dana privukao je pažnju pratitelja na Twitteru kada se pokušao provući kroz otvor za mačke pa ostao zaglavljen.