PODIJELILA SVOJE ISKUSTVO

I dok neki zamišljaju kako je raditi za bogate i slavne zamiljivo i uzbudljivo, mlada dadilja koja je čuvala djecu milijardera je otkrila kako je to daleko od "posla iz snova".

Gemma je na svom TikTok profilu otkrila da postoje neke povlastice, ali i da je zbog brojnih ograničenja taj posao smatrala mučenjem, iako je plata bila dobra.

"Da, vozila sam Range Rovere jer su to bili najpraktičniji automobili koje milijarderi posjeduju. Boravila sam u otmjenim vilama s privatnim kinom", objasnila je u jednom videu.

Nikad joj nije bilo dopušteno fotografirati i snimati kuće u kojima je živjela i radila, a postoje i druge stvari koje su je neugodno iznenadile.

"Kad djeca ne bi bila zadovoljna posluženim obrokom, hrana bi završavala u smeću. Ponekad jer bi se jednostavno predomislila oko toga što žele jesti", dodala je.

Također, komunikacija s obitelji je bila vrlo čudna.

"Smjela sam se obratiti majci djece samo ako sam imala nešto jako važno za reći. U suprotnom, mogla sam komunicirati samo s upraviteljem kuće", tvrdi.

Najgorim dijelom svog posla smatra smještaj. Objasnila je da su sve obitelji zahtijevale da Gemma živi s njima, ali "zbog toga je njezina spavaća soba nalikovala igraonici pa je morala spavati na kauču".

"Patila sam od nedostatka sna jer se od mene očekivalo da 24 sata, sedam dana u tjednu, nadzirem djecu preko ekrana za praćenje", zaključila je.