SVE JE SNIMILA I OBJAVILA

Amerikanka Kelly Smith na TikToku je podijelila video u kojem pokazuje kako je na plaži zatekla muža s drugom ženom.

"Ja sam njegova žena i u devetom sam mjesecu trudnoće", uzvikuje Kelly čiji glas puca od šoka.

Suprug joj odgovara da se ionako razvode.

"O čemu pričaš? Danas si bio kod kuće", govori mu Kelly demontirajući laži koje je suprug očito govorio ljubavnici, piše Bored Panda.

Zatim se u videu čuje ženski glas koji govori "Rekao si mi da si razveden", na što Kelly uzvraća da se neće razvesti.

@kellysophiaava Part 2.. the people on the beach yelled “take your garbage!!” because they left a bunch of trash #fyp #foryou #foryoupage #fyppppppppppppppppppppppp #cheater #cheating #cheatinghusband #fbi #caught #caughtintheact #nj #newjersey ♬ original sound - Kelly.
Muškarac se odmiče, dok dvije žene razgovaraju. Kelly kaže da zna da to nije ženina krivnja pa usmjerava bijes na supruga s kojim je 15 godina i čeka drugo dijete.

Iako se ovo dogodilo u aprilu 2023. godine, Kelly Smith objavila je ovaj video nedavno, pokušavajući na ovaj način učvrstiti svoj status oko brakorazvodne parnice i razvoda koji pokušava dobiti još od oktobra prošle godine.

Sudovi joj ne izlaze u susret, suprug ne viđa kćeri od 2023. godine i ne plaća alimentaciju. Otkriva da je višestruko optuživan za uznemiravanje, uhođenje i kršenje zabrane prilaska.

Kelly nedavno je objavila da joj je odvjetnik savjetovao da prekine sve aktivnosti na društvenim mrežama u strahu da bi mogla podijeliti informacije koje bi joj mogle naštetiti, piše Bored Panda.