Glumica Ruth Ford ostavila je svu svoju imovinu svom batleru iz Nepala, a iz oporuke je izostavila članove svoje obitelji.

Glumica je doživjela 98 godine prije no što je prošle godine preminula. Posjedovala je dva stana u poznatoj njujorškoj zgradi Dakota Building i vrijednu zbirku umjetnina, a sve to sada pripada Nepalcu Indri Tamangu, koji se za glumicu brinuo sve do njezine smrti.

Tamang je puna tri desetljeća radio kao odani sluga za obitelj Ford, a pokojna ga je Ruth za to pošteno nagradila. Glumica je baš njega navela kao nasljednika bogatstva vrijednog 5,6 milona funti, dok je svoje potomke izostavila iz oporuke.

Ruth Ford bila je glumica i model udana za filmsku zvijezdu Zacharyja Scotta, nakon čije smrti je Ruth naslijedila bogatstvo. Iako je imala kćer Shelley Scott, glumica s njom nije bila u dobrim odnosima, jedva da su ikada i razgovarale, pa je i nju i dvoje unučadi Ruth preskočila u oporuci. Shelley je majčinu oporuku pokušala osporiti na sudu, no dobila je samo sitnu nagodbu.

Batler Tamang prije no što je došao k Ruth, brinuo se i za njenog brata, pisca Charlesa Henrija Forda, sve do njegove smrti, a onda je prešao k Ruth. Sa svojom suprugom i tri kćeri živio je u maloj kući u skromnom dijelu Queensa. "Zahvalan sam, počašćen i ponizan", rekao je 57-godišnji batler nakon što je postao bogati nasljednik.