SPEKTAKULARAN POVRATAK

Bella Hadid oduševila je sve prisutne na Victoria's Secret modnoj reviji koja se sinoć održala u New Yorku. Ova modna ikona iznenadila je obožavatelje svojim povratkom, donoseći dašak glamura i elegancije na poznatu pistu.

Victoria's Secret, poznat po spektakularnim revijama, ove godine predstavio je novi asortiman donjeg rublja, a Bella je svojim nastupom unijela poseban šarm u cijelu priču. Čak je i dobila titulu kraljice sinoćnje piste.
 
Hadidin povratak dogodio se u trećem segmentu revije, gdje je nosila crveni čipkani grudnjak i tange, a preko njih je imala preveliki teksturirani crveni ombre kaput.

Za završni naklon, Bella se ponovo pojavila, ovaj put u društvu svoje sestre Gigi Hadid i ostalih "Anđelica". Odbacivši čupavi kaput, zabljesnula je u uskom crvenom kućnom ogrtaču.
  Uz Bellu Hadi pistom su prošetale i Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Carla Bruni, Irina Shayk, a show je zatvorila Tyra Banks.

Nakon šest godina pauze, Victoria's Secret modna revija se zvanično vratila. Brend je poduzeo sve potrebne korake kako bi osigurao da ova ekstravaganca privuče pažnju, unatoč spekulacijama o tome kako će se nositi s kontroverzama koje su prethodile ovoj manifestaciju.
  Ove godine, uz Bellu, čini se da je Victoria's Secret revija ponovno pronašla svoju magiju. Kompanija je od 2018. kad je održana posljednja revija rekonstruisala svoj pristup, insistirajući da se žele fokusirati "na slavljenje svih žena u svakoj fazi njihovog života".