NOSILA DVIJE KOMBINACIJE

Adriana Lima se trijumfalno vratila na pistu i to na reviju brenda Victoria's Secret šest godina nakon što je objavila da se povlači.

Manekenka (43) je prošetala modnom pistom u New Yorku, a za prvi dio revije šetala je u grudnjaku ukrašenom kristalima i odgovarajućem donjem vešu s kariranim hulahopkama i parom krila. Izgled je upotpunila visokim repom i naglašenom crnom olovkom oko očiju.

Kasnije se vratila na scenu za Cherin nastup, gdje je nosila odvažno crveno donje rublje i par odgovarajućih crvenih krila. Moglo se vidjeti kako pjeva stihove pjesme "Believe" te kako maše gostima u publici.
  Lima je jedno od najprepoznatljivijih lica brenda, s historijom koja datira još od 2000. godine. Najavila je povlačenje iz Victoria's Secreta u novembru 2018. nakon što je prošetala na 18 modnih revija.
  Ranije ove sedmice, iz Victoria's Secreta su otkrili da će se Lima vratiti na modnu pistu. U snimku na Instagramu rekla je taksisti: "Idem kući", a kada ju je podsjetio da ne zna gdje ona živi, Lima se izvinila prije nego što je upitala: "Možeš li da me ostaviš na reviji Victoria's Secret?". Zatim se okrenula ka kameri i potvrdila: "Vratila sam se!".

Ovogodišnja manifestacija je prva Victoria's Secret modna revija od posljednjeg pojavljivanja Lime 2018. godine. Prethodni događaj je otkazan 2019. nakon niza reakcija zbog nedostatka inkluzivnosti.
 
Kompanija je od tada rekonstruisala svoj pristup, insistirajući da se žele fokusirati "na slavljenje svih žena u svakoj fazi njihovog života".