BISTE LI GA ISPROBALI?

Čini se da korisnici društvenih mreža nisu impresionirani novim receptom koji je podijelila Dua Lipa, nakon što je ranije njen način jedenja sladoleda postao viralan.

Pjevačica je na TikToku podijelila snimak svog omiljenog gaziranog pića, a riječ je o kombinaciji koji su rijetki isprobali.

Naime, 29-godišnja pop zvijezda je otkrila kako voli da pije dijetalnu Coca-Colu tako što jednu limenku sipa u plastičnu čašu napunjenu malim kockicama leda. Pored nje je stajala jedna posuda narezanih kiselih krastavaca i jedna posuda jalapeno papričica. Zatim je sipala cijelu posudu soka od kiselih krastavaca u gazirano piće, puštajući kriške kiselih krastavaca da upadnu, a potom je nakapala malo soka iz posude sa jalapenosom.

Dok je spremala ovaj napitak Lipa je primijetila da je ljudi okolo čudno posmatraju te je kazala: "Gospođa pozadi me gleda kao:'Šta dovraga ona radi?'", te se nasmijala.
 
@dualipaofficial

What do we call her?

♬ original sound - Dua Lipa
Prije nego što je otpila gutljaj, Dua je protresla svoju čašu da pomiješa sadržaj. Dok je njoj piće djelovalo osvježavajuće, njeni prijatelji za stolom su imali različite utiske o piću.

Nekima je bilo prekiselo, a drugi su izrazom lica otkrili šta zapravo misle.

Lipa očito voli neobične kombinacije hrane, a prethodno je njen recept za sladoled osvojio društvene mreže. Naime, podijelila je kako sladoled od vanilije začini s malo maslinovog ulja i doda prstohvat morske soli.

Na mrežama su pisali kako su testirali njen način konzumiranja sladoleda te se mnogima svidio, a čini se kako će se rijetki usuditi da isprobaju ovaj novi recept.