STAVILA TAČKU

Jennifer Lopez uklonila je tetovažu koja je bila posvećena njenoj velikoj ljubavi - Benu Afflecku. Ona je na premijeru filma "Unstoppable" stigla u haljini koja je otkrila da ona na stomaku više nema tetovažu.

Ranije je Jennifer na rebrima dala istetovirati znak beskonačnosti, a tetovažu je posvetila upravo Afflecku. Međutim, s obzirom da je nakon dvije godine došlo do kraja ljubavi pa potom i razvoda, slavna glumica i pjevačica uklanjanjem tetovaže stavila je tačku na veliku ljubav.

Svi koji su prošli kroz proces uklanjanja tetovaže znaju da to može potrajati šest mjeseci do godine dana, stoga neki misle kako je ovdje riječ o kombinaciji lasera i šminke koja je prikrila tintu koja još nije trajno uklonjena.

Ben i Jennifer svoju vezu obnovili 2022. godine, a iste godine su izgovorili i sudbonosno "da". Par je prvi put u vezi bio početkom stoljeća, kada su zbog pritiska javnosti otkazali vjenčanje i razišli se 2004. godine.

Međutim, sreća slavnog para nije dugo traja te su se nakon dvije godine odlučili rastati. Brakorazvodni proces je u toku, a par već odavno živi odvojeno.