SNIMAK KRUŽI MREŽAMA

Pjevačica Madonna je prisustvovala Fashion Weeku u New Yorku, a pažnju je ukrala kada se spotaknula i gotovo pala pred brojnim gostima ovog prestižnog događaja.

Naime, 66-godišnja muzička diva pojavila se na reviji Luar u Rockefeller Plazi, a za tu priliku nosila je duboke čizme na visoku petu i dugi kaput. Stajling je upotpunila crnom torbom, dugim crnim rukavicama te sunčanim naočalama.

Društvenim mrežama dijeli se snimak u kojem Madonna ležerno hoda do svog mjesta u prvom redu, prije nego što se spotakne. Prisutni gosti su se nakratko umirili, a Madonna se ubrzo ispravila i uhvatila zaštitara kako bi uspostavila ravnotežu.

Madonna je kasnije snimljena kako iz prvog reda pomno prati reviju. Zanimljivo je da su na Sedmici mode prisustovala i njena djeca - kćerka Lourdes Leon i sin David Banda.

Kćerka Lourdes bila je reviji Willyja Chavarrije sa svojim tatom Carlosom Leonom, sin David je debitirao na Sedmici mode u New Yorku, prošetavši na Off-Whitevoj reviji za sezonu proljeće 2025, noseći kariranu košulju bez rukava, crne hlače i sandale. Madonna je prethodno rekla da David ima sklonost prema modi, baš kao i ona.