JEDINSTVEN STIL

Pjevačica i glumica Lady Gaga jučer je zajedno sa zaručnikom i ekipom filma "Joker: Folie à Deux" prošetala crvenim tepihom Filmskog festivala u Veneciji, a njeno pojavljivanje posebno je privuklo pažnju fotografa i fanova.

Nakon što je prilikom dolaska sa zaručnikom Michaelom Polanskim u ovaj italijanski grad pokazala veliki zaručnički prsten, Lady Gaga je zablistala na crvenom tepihu 81. izdanja Filmskog Festivala u Veneciji.

Ona je za ovu priliku nosila dugu crnu balsku haljinu dubokog dekoltea te neobično pokrivalo za glavu od crne čipke. Riječ je o haljini kolekcije Christian Dior Haute Couture, dok je pokrivalo za glavu djelo slavnog dizajnera Philipa Treacyja.

Cijeli stajling upotpunila je dijamantnom ogrlicom Tiffany & Co., koja ima privjesak. Njen zaručnik Michael Polansky nosio je crno klasično odijelo i bijelu košulju.

Brojni fanovi dozivali su je kako bi dobili autogram i zabilježili selfieje s njom, a fotografi su se spoticali na tepihu kako bi je snimili. No, zbog ogromne haljine, trebala joj je pomoć tokom kretanja pa ju je voditelj držao za ruku dok je potpisivala autograme.

Inače, film "Joker: Folie à Deux" jučer je premijerno prikazan na 81. izdanju Filmskog Festivala u Veneciji, a publika je ekipu nagradila aplauzom u trajanju od 11 minuta.