Angelina Jolie se nedavno pojavila na Filmskom festivalu u Veneciji, a korisnici društvenih mreža komentarišu jednu stvar - njene ruke.

Za ovu priliku je odabrala bež haljinu s krznenim modnim dodatkom, a do izražaja su došle njene ruke s izraženim venama.

"Šta se dogodilo s njenim rukama?", "Zabrinuta sam za njeno zdravstveno stanje", "Mislim da je vrijeme da posjeti ljekara", "Angelina je prelijepa, ali njene ruke zaista izgledaju zastrašujuće", neki su od komentara.


Foto: Instagram

Neki njeni fanovi smatraju kako su ovakvi komentari neumjesni te su naveli da je ovo jednostavno znak starenja, koji je sasvim normalan. Ona je također na meti kritika onih koji misle da je premršava. Izvor je u junu ove godine za magazin "In Touch" rekao:

"Angie je svjesna da je premršava. Zna da će svi pričati o njoj ako nosi haljinu koja otkriva previše. Praktično poziva ljude da komentarišu njenu težinu."

Kao što je poznato, Angelina je na 81. izdanju Filmskog festivala u Veneciji promovisala film "Maria" režisera Pabla Larraina. Rasplakala se nakon što ju je publika nagradila gromoglasnim aplauzom zbog uloge legendarne Marije Callas.