ZALJUBLJENI PAR

Amal i George Clooney zablistali su na crvenom tepihu 81. izdanja Filmskog festivala u Veneciji. Ona je nosila haljinu u blijedo žutoj boji, koja je modni hit ove sezone.

Haljina je ukrašena čipkom. Izgled je upotpunila isfeniranom frizurom, jednostavnom šminkom, nakitom i torbicom. George se odlučio za klasično odijelo i leptir mašnu.

U dobrom raspoloženju su pozirali prisutnim fotoreporterima. Fanovi su na društvenim mrežama naveli da izgledaju zaljubljeno kao prvog dana.

Prisustvovali su premijeri njegovog filma "Wolfs". Brad Pitt i on glume plaćenike koji su zaduženi za obavljanje prljavog posla, odnosno odlaganje beživotnog tijela u hotelskoj sobi.

Ovi glumci su navodno plaćeni po 35 miliona dolara za ovaj film. Insistirali su da on bude prikazan u kinima. No, Apple je odlučio da se prikaže u kinima u Sjedinjenim Američkim Državama i to samo na sedmicu dana.

Nakon toga će se moći pogledati putem streaming servisa. Clooney je negirao da su njihovi honorari iznosili po 35 miliona dolara, rekavši da je prava cifra "mnogo, mnogo miliona niža".