BROJNE NESUGLASICE

Nakon brojnih kontroverzi koje su se pojavile nakon premijere, ekipa sa seta filma "It Ends With Us" otkrila je u kakvom su odnosu glumica Blake Lively te glumac i reditelj filma Justin Baldoni.

Naime, dugoočekivana adaptacija istoimene knjige spisateljice Colleen Hoover odmah je postala hit u kinima, zaradivši više od 30 miliona funti tokom prvog vikenda prikazivanja.

No, snimanje filma ubrzo su počele pratiti razne glasine i kontroverze. Glavna glumica Blake Lively bila je kritikovana jer se tokom promocije u medijima nije bavila glavnom temom, a to je nasilje u porodici.

Osim, toga pojavile su se i priče da su ona i Justin Baldoni, koji je ujedno i reditelj filma, imali nesuglasice te da se mrze. Ekipa sa seta otkrila je kako je napetost između njih dvoje zapravo bila takoreći "javna tajna" na setu.

"Svi su znali da se ne vole. Mislim da se neke glasine na internetu čine malo snažnijim nego što jesu. Mislim da se ne mrze, ali ne mislim da bi ponovno radili zajedno. Njihovi stilovi su previše različiti. Blake je vrlo poslovna i vrlo praktična. Justin je toliko drugačiji od toga zašto se bavi umjetnošću", rekao je jedan od uposlenika sa seta.

Ističu da je jedan od razloga njihova vizija o filmu. Budući da je Blake Lively finansirala film, Justin Baldoni nije tek tako mogao odbaciti njene ideje.

Međutim, ni Lively ni Baldoni nisu komentarisali saradnju, ali je Baldoni ranije rekao kako ne planira snimati nastavak filma.

Podsjećamo, radnja filma prikazuje Lily Bloom (Blake Lively), koja se seli u Boston kako bi započela novi život nakon traumatičnog djetinjstva. Ona uskoro pokreće vlastiti biznis gdje upoznaje šarmantnog hirurga Rylea Kincaida (Justin Baldoni). Njihov odnos uskoro počinje ličiti na odnos njenih roditelja. Kad Lilyna prva ljubav Atlas Corrigan (Brandon Sklenar) pojavi se iznenada u njenom životu, njen odnos s Ryleom se počinje narušavati, a Lily shvaća da se mora naučiti oslanjati na vlastitu snagu kako bi se pobrinula za svoju budućnost.