REVIJA JE 15. OKTOBRA

Legendarna Tyra Banks spremna je da se vrati na modnu pistu i to za obnovljenu reviju Victoria's Secreta nakon 19 godina.

Ova 50-godišnja manekenka, voditeljica i poduzetnica ponovo će podići svoja krila nakon skoro dvije decenije. Određen je i datum revije, a održat će se 15. oktobra.

Najava je stigla u srijedu uz Instagram video u kojem se pojavljuju upravo Banks i Gigi Hadid.

Na snimku, palestinsko-američka manekenka hoda hotelom u srebrnoj haljini te dolazi do Banks na recepciji. Ona sjedi u stolici okrenuta leđima, a Hadid zvoni prije nego što voditeljica showa America's Next Top Model objavi veliko otkriće pred kamerom.

Banks je učestvovala u devet Victoria's Secret revija, a posljednja je bila 2005. godine. Revija vuče korijene iz 1995. godine, ali je otkazana 2019. uz kritike da brend Victoria's Secret nije dovoljno inkluzivan.

Vratili su se 2024. sa specijalom na Prime Videu, a glasnogovornik kompanije rekao je u maju kazao da će njihov povratak na tradicionalni format "isporučiti upravo ono što su kupci tražili — glamur, pistu, modu, zabavu, krila".

Banks i Hadid će se pridružiti Imaan Hammam, Candice Swanepoel, Grace Elizabeth, Devyn Garcia, Paloma Elsesser, Taylor Hill, Mayowa Nicholas i drugi.