OČEKUJE PRVO DIJETE

Margot Robbie snimljena je tokom odmora na Sardiniji, a pažnju je privukla izborom odjeće kojim je naglasila svoj trudnički stomak, a koji podsjeća na Rihannin stil odijevanja tokom trudnoće.

Australijska zvijezda nije se ustručavala pokazati stomak dok je nosila crne pantalone širokog kroja te bijelu košulju na kopčanje, ali je pričvrstila samo jedno od dugmadi u sredini, dopuštajući tkanini da otkrije njen goli stomak.

Trudna glumica je nosila crni šešir i tamne naočale kao dodatak. Uz to je sparila kožnu crnu torbu, a uočena je dok se druži sa suprugom i prijateljima na odmoru na Sardiniji. Djeluje da je i glumica prigrlila trudnički stil odijevanja koji naglašava upravo stomak, a po čemu je svojevremeno i Rihanna privlačila pažnju.

Tom je uskladio njenu opuštenu estetiku, uparivši običnu bijelu majicu s kratkim hlačama. Nosio je i par crnih sandala i sunčanih naočala dok je stajao pored supruge. Viđeni su kako se sa ostalima druže i na obali i na malom čamcu.

Glumica je vijest o trudnoći podijelila s javnošću početkom jula, a ovo će paru biti prvo dijete.

Margot i Tom prvi put su se sreli 2013. na setu drame iz Drugog svjetskog rata "Suite Francaise". On je bio asistent reditelja. Najprije su bili dobri prijatelji, a onda se rodila ljubav.

"Od početka sam bila zaljubljena u njega, ali sam mislila da mi nikada neće uzvratiti ljubav", rekla je glumica ranije te dodala kako mu je ipak odlučila reći da ga voli.

Vjenčali su se u decembru 2016. godine na privatnoj ceremoniji u Byron Bayu.