POZIRALA U KUPAĆEM

Salma Hayek ne krije svoju sijedu kosu, a podijelivši fotografije u bikiniju još jednom se našalila zbog svog izgleda.

Naime, objavila je fotografije na kojima pozira u kupaćem kostimu na brodu, pored španske zastave. Iskoristila je priliku i da se našali zbog svog izgleda.

"Žuti bikini + bijela kosa = savršena kombinacija", napisala je ona ističući sijede pramenove koji su se vidjeli kroz njenu crnu kosu.

Hayek se može vidjeti u dvodijelnom žutom bikiniju, s velikim sunčanim naočalama i malo nakita dok je pozirala na brodu.

Meksičko-američka glumica i ranije je pokazivala svoje sijede te svojevremeno otkrila kako ih "skriva". Tada se našalila kazavši da samo ne trebate nositi naočale, pokazavši kako kad ih podigne na vrh glave njeni bijeli pramenovi dolaze do izražaja.

Kako već godinama plijeni pažnju prirodnim izgledom, glumica je priznala i da nije koristila botoks. Za podcast Kelly Ripe "Let's Talk Off Camera", Hayek je tvrdila da svoj mladolik izgled održava meditiranjem.

Salma je nedavno imala priliku nositi olimpijsku baklju prije otvorenja Olimpijskih igara u Parizu, kojem je prisustvovala zajedno s brojnim drugim slavnim ličnostima.

Na Instagramu se pohvalila fotografijama kazavši da joj je bila čast što je učestvovala te da je bila ponosna što je predstavljala "trajni duh Olimpijskih igara, donoseći svjetlo, nadu i jedinstvo svima".