Rihanna je u novoj reklami pozirala u donjem vešu, a njeni oduševljeni fanovi ovo nazivaju njenim najizazovnijim izdanjem dosad.

Pozirala je u čipkastom grudnjaku i gaćicama te halterima. Izgled je upotpunila jednostavnom šminkom, "mokrom" frizurom i špicastim štiklama.

Riječ je o reklami za novu kolekciju BodLace pjevačicinog brenda Savage X Fenty. Kao i uvijek, u komentarima su se nizali pozitivni komentari na račun njenog izgleda.


Foto: Instagram/badgalriri

"Kako si lijepa", "Hvala ti što si nam uljepšala dan ovim fotografijama", "Blago tvom momku", "Ti si savršena žena", samo su neki od njih.

Pjevačica je nedavno u intervjuu rekla da se nakon dva poroda voli oblačiti sportski, tj. udobno, u posljednje vrijeme često fanove obraduje ovakvim izdanjem.

U potpunosti je posvećena svom brendu, a obožavatelji se nadaju da će se uskoro vratiti na muzičku scenu i objaviti novi album.

Britanski mediji su objavili da ona trenutno dogovara turneju za 2025. godinu, kao i nastup na prestižnom muzičkom festivalu Glastonbury. Međutim, još ništa nije potvrđeno.