NA PREMIJERI FILMA

Halle Berry pobrinula se da ostavi utisak svojim posljednjim pojavljivanjem na crvenom tepihu, na koji je stigla u potpuno prozirnoj haljini.

Glumica se pojavila na premijeri akcione komedije Marka Wahlberga "The Union" u ponedjeljak u Egipatskom teatru u Los Angelesu. Berry je za ovu priliku nosila crnu prozirnu haljinu dugih rukava sa cvjetnim akcentima.

Stilizirala ju je Lindsay Flores, a Berryina haljina je imala izreze oko struka i duboki V-izrez naprijed. Pozirajući fotografima spremno je pokazala donji veš, a na pitanje zašto je birala ovakav komad odjeće rekla je: "Jer to mogu".

Kosu je oblikovala u talasasti bob, dok je na nogama nosila salonke. Svoj izgled upotpunila je pregršt prstenja na kažiprstu i minimalističkim naušnicama.

Uz Marka Wahlberga, Berry su pratile kolege Mike Colter, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jessica De Gouw, Alice Lee i Jackie Earle Haley.

Glumcima na crvenom tepihu pridružio se i Julian Farino, reditelj novog Netflixovog filma.

Sinopsis filma navodi: "Mike, prizemni građevinski radnik, gurnut je u svijet super špijuna i tajnih agenata kada ga njegova srednjoškolska ljubav Roxanne regrutuje u misiju američke obavještajne službe s visokim ulozima".