ZADOVOLJAN JE ISHODOM

Muzičar Robbie Williams jučer je putem svog Instagram profila otkrio da je nedavno uradio privremenu protezu.

Naime, 50-godišnji Williams je rekao kako je nedavno bio na konsulatacijama u stomatološkoj ordinaciji jer je želio nove zube, ali je na kraju izašao s privremenom protezom. Tom prilikom, u objavi je otkrio kako je uništio stare zube.

Fanovima je objasnio da će novi zubi ostati dok se pojedinačni ne postave za mjesec dana. Zadovoljan ishodom, napisao je da mu se sviđa kako izgledaju, unatoč tome što je iznenađen činjenicom da je tako brzo prošao kroz ovu transformaciju.

"Uglavnom, ovo su moji novi zubi neko vrijeme. Možda su neki od vas voljeli stare, ali sje*ali su se. Dobro su me služili, ali sam ih apsolutno 'zlostavljao'. Otvarao sam boce s njima, imao mrlje od kafe, trljao kokain na njih i nisam ih pravilno prao čak tri decenije. Puno toga smo prošli zajedno, ali sada je vrijeme da krenete dalje. Zbogom moji mali žuti prijatelji", napisao je u dijelu objave.

Inače, prošle godine na Netflixu je objavljena dokumentarna serija o njegovoj karijeri i skandalima koji su ga pratili. On je otvoreno pričao o tome kako se njegov život izmaknuo kontroli nakon što je napustio bend "Take That" i započeo solo karijeru. Između ostalog, depresija mu je dijagnosticirana još u ranim dvadesetim i više puta je bio na odvikavanju od kokaina, alkohola i brojnih prepisanih lijekova.