SELENA GOMEZ

Pjevačica Selena Gomez otkrila je kojim se estetskim zahvatima podvrgnula, nakon brojnih nagađanja fanova o tome šta je napravila.

Selena se oglasila nakon što je Marrisa Barrionuevo, pomoćnica ljekara iz jedne poliklinike u Floridi, objavila video u kojem je prokomentirala izgled pjevačice.

Ona je inače poznata po svojim TikTok-ovima u kojima komentira izgleda slavnih zvijezda.

@marissathepa Replying to @krstn.fndt my honest opinion on Selena #greenscreensticker #fyp #selenagomez ♬ original sound - Marissa the PA
- Mislim da je prošla kroz toliko toga u životu, posebno u vezi sa zdravljem, pa mislim da nije fer nagađati je li imala estetske zahvate. Ja komentiram kada sam sigurna da je neko nešto napravio, ali za Selenu zaista nisam sigurna - poručila je u videu iz 2023. godine.

Gomez su naljutili komentari i glasine fanova te je odlučila odgovoriti na njih.

- Iskreno, mrzim ovo. Imam botox i to je to. Ostavite me na miru - napisala je Selena u komentaru.

@marissathepa Replying to @Selena Gomez ♬ original sound - Marissa the PA
Marissa se kasnije izvinila pjevačici zbog videa koji je snimila te joj je poručila:

- Obožavam te, zaista mislim najbolje. Izvinjavam se ako te ovo na bilo koji način pogodilo. Ne duguješ nikome objašnjenje zašto ne izgledaš isto kao kad si bila tinejdžerica ili u dvadesetima.

Selena se ponovo oglasila nakon njenog izvinjenja te joj rekla da se njen komentar nije odnosio na nju nego na komentare drugih zbog kojih se "ponekad jednostavno rastuži".

Pjevačica se već duže vrijeme bori s lupusom, koji joj je dijagnosticiran 2014. godine.

Lupus je neizlječivi autoimuni poremećaj koji napada organe i tkiva, a jedan od najčešćih simptoma je osip na licu koji podsjeća na leptira.

Ostali simptomi uključuju umor, bolove u zglobovima, otežano disanje.

Zbog lupusa Selena Gomez je išla i na transplantaciju bubrega 2017. godine.