UŽIVALA U IZLASKU

Lauren Sanchez, zaručnica Jeffa Bezosa, privukla je pažnju mnogih fanova i korisnika društvenih mreža zahvaljujući nesvakidašnoj kreaciji kojom je naglasila dekolte.

Naime, pozirala je u kratkoj haljini modnog brenda Schiaparelli koja je napravljena od umjetnih noktiju. Izgled je upotpunila jednostavnom šminkom, isfeniranom frizurom i dijamantnim naušnicama.

Pozirala je u izlasku zajedno sa svojom prijateljicom Natashom Poonawalla, koja je nosila istu kreaciju.

"Predivna si! Pitam se je li haljina zaista u potpunosti napravljena od umjetnih noktiju u crvenoj boji. Samo sam radoznala", napisala joj je jedna djevojka u komentarima na Instagramu, na šta joj je Lauren odgovorila: "Da".

U komentarima su uslijedili i brojni drugi komplimenti na račun njenog izgleda.

"Ta haljina je lijepa i jedinstvena baš kao i Lauren", "Kako si lijepa u crvenom", "Wow. Izgledaš fenomenalno", neki su od njih.

Kada je riječ o njegovanju lica, Lauren ne krije da je išla pod nož kako bi zadržala svoj mladalački izgled. Bila je na podizanju lica te redovno ubrizgava botoks i filere.

Paparazzi su je nedavno fotografisali dok je jet-ski u Grčkoj. Njeni istrenirani mišići bili su u prvom planu pa je prikupila komplimente.