Katy Perry snimljena je tokom odmora sa zaručnikom Orlandom Bloomom u St. Tropezu, a pokazala je da ni najveće svjetske zvijezde nisu imune na celulit.

Perry je istaknula svoju fit figuru dok je uživala na suncu St. Tropeza na luksuznom odmoru sa zaručnikom Orlandom Bloomom i njihovom kćerkom Daisy.

Američka pjevačica (39) i britanski glumac (47) uživali su u nedjelju na plaži u sklopu porodičnog odmora na jugu Francuske .


Foto: Backgrid

Katy je obukla ljubičasti bikini, a na fotografijama je nosila slamnati šešir i roze sunčane naočare kako bi zaštitila lice od žarkog sunca.

Ono što je primjetno na fotografijama jeste da ni jedna od najvećih muzičkih zvijezda svijeta nije imuna na celulit, kao i da pjevačica izgleda fantastično bez obzira na to.

Neretuširane fotografije svjetskih zvijezda su rijetkost posljednjih dana, a nedavno je i Eva Longoria oduševila izdanjem na plaži pokazavši da je celulit sasvim normalna pojava.


Foto: Backgrid

Kateine fotografije s odmora stižu nakon što je njen novi singl "Woman's World" izazvao niz kritika, a njen muzički povratak naizgled propao.

Pjevačica je prošlog četvrtka objavila glavni singl sa svog predstojećeg sedmog studijskog albuma, ali je pjesma - najavljena kao osnažujuća feministička himna - brzo odbačena kao licemjerna.

Također, oglasila se i nakon povlačenja Bidena iz utrke za Bijelu kuću te pružila podršku Kamali Harris tako što je otpjevala upravo dio pjesme "Woman's World".