Ugostitelji su odlučili zabraniti ulazak u njihove restorane kontroverznom paru, Bianci Censori i Kanye Westu, zbog oskudnih modnih kombinacija u kojima se pojavljuje Censori.

Censori se u subotu pojavila u restoranu sa suprugom u ponovno polugolom izdanju, a čini se da je to kap koja je prelila čašu ugostiteljima.



"Ako sam ja vlasnik bilo kojeg objekta u koji ovaj par namjerava ući, reći ću im, zbog poštovanja prema mojim gostima, da im nije dozvoljen ulazak", "Kako ijedan pristojan restoran može prihvatiti mušteriju koja to nosi? Čak i supermarketi ljeti imaju natpise koji savjetuju da se majice moraju nositi iz higijenskih razloga jer muškarci znaju doći bez majice u kupovinu", smatraju jedni, a kako prenosi Daily Mail s njima su se i brojni drugi ugostitelji složili.



"Prije vam je bio odbijen ulazak u restoran zbog pravila odijevanja ako niste nosili kravatu. Kako su se vremena promijenila, sada možete ući i večerati gotovo goli", "Nijedan vlasnik ili upravitelj restorana koji poštuje sebe ne bi im smio dopustiti da uđu tako odjeveni osim ako unaprijed ne plate da rezerviraju cijeli restoran tako da je to njihovo privatno mjesto dok su tamo", dodali su drugi.



Censori je postala poznata po svojim hrabrim modnim kombinacijama, ali čini se da sve više ljudi to ne odobrava. Mnogi za to krive njezinog supruga jer je poznato da je on i svoju bivšu suprugu, Kim Kardashian, također odijevao kako je htio.