Eva Longoria je fotografisana u Marbelli dok je uživala sa svojom porodicom, a njen fenomenalni izgled je privukao pažnju mnogih.

Nosila je bikini, šešir i sunčane naočale. Za razliku od mnogih drugih poznatih ličnosti, nije imala problem s tim što su fotografije neobrađene pa se na njima vidi da ima celulit, što je sasvim normalna pojava.


Foto: Twitter

"Konačno zvijezda koja nije opsjednuta Photoshopom", "Svaka čast na fenomenalnom prirodnom izgledu", "Hvala ti što si ohrabrila žene da se ne stide svog tijela", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Na plaži je uživala sa svojim suprugom Joseom Bastonom i petogodišnjim sinom Santiagom Enriqueom. Oni su se prošle godine preselili u Marbellu nakon što su kupili vilu.


Foto: Twitter

"Oni žele da odgajaju svog sina na mjestu gdje će biti okružen prirodom i ljepotom i gdje neće biti pod utjecajem Hollywooda", rekao je ranije izvor za Daily Mail.

Glumica je u januaru u intervjuu za magazin Hello! navela da se u Marbellu zaljubila prije 20 godina. Obećala je sebi kako će živjeti tu, što je i ostvarila.