KOMBINACIJA S NASTUPA

Britanska pjevačica Rita Ora privukla je pažnju modnim izdanjem koje je birala za nedavni nastup u Hollywoodu.

Ora se pojavila u šljokičastom kompletu topa i suknjice koji su joj jedva pokrivali obline, a izgled je upotpunila crnim chunky čizmama na punu petu.

Nosila je i niz srebrnih narukvica te sunčane naočale, a kosu je pustila da pada preko ramena. U prvom planu su bili njeni isklesani trbušnjaci, a uz fenomenalan izgled pjevačica je oduševila fanove svojim energičnim nastupom.

Pjevačica svojim modnim odabirima često privlači pažnju, a za javne nastupe nerijetko bira prozirne komade i golišava izdanja kojim naglašava fit figuru.

Pjevačica je ranije govorila kako održava liniju te je priznala da dok putuje svuda sa sobom nosi svoju kućnu opremu za teretanu.

Govoreći za Women's Health kazala je: "Uvijek putujem s tegovima od 1 kg i 2 kg , tegovima za članke i rastezljivom trakom . Ako ne mogu da odradim trening, samo koristim tegove za članke i nosim ih kada smo u gradu ili kod kuće".

U istom intervjuu, Ora je otkrila da trenira maksimalno četiri puta sedmično, dodajući: "Možda ću ići u teretanu tri puta sedmično, a onda ću svakako ići na čas pilatesa , tako da to nisu uvijek tegovi. Radi se o tome da pronađete ono što vam odgovara, u čemu uživate i da promijenite svoju rutinu kad god poželite".