ŠOKIRALA JU JE HRANA

Andrea, djevojka iz Hrvatske koja trenutno živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama, podijelila je listu stvari iz ove zemlje koje bi šokirale prosječnog Balkanca.

Kulturološke razlike Sjedinjenih Američkih Država u odnosu na ostatak svijeta često su predmet rasprava i objava na društvenim mrežama, a Andrea je samo jedna u nizu koja je ostala šokirana stvarima koje je imala priliku vidjeti nakon selidbe.

Prva na listi koju je podijelila u objavi na TikToku je krema za lice sa zaštitnim faktorom 100 - na području Balkana se uglavnom mogu pronaći one s faktorima 20, 30 i 50.

Još jedna stvar koja ju je iznenadila su zapakovana, oguljena kuhana jaja. Veličina automobila, ali i različiti okusi čokoladica koji se u regiji ne mogu pronaći u supermarketima.

Ističući veličinu pakiranja u kojima se hrana može pronaći u supermarketima naglasila je i veličinu kiselih krastavaca.

Posljednja stvar na listi je posebno izazvala komentare, a riječ je o soku od kiselih krastavaca koji se može kupiti u bocama.

"Drugačija vrsta ljudi", napisala je Andrea uz snimak koji je izazvao čuđenje ljudi iz regije, a neke stvari su i priželjkivali da se mogu i ovdje pronaći - poput boce soka od krastavaca.