Sklopljen dogovor Bloka sa VV!?

Očekuje se da blok LDK-AAK-Inicijativa danas ozvaniči sporazum sa "Samoopredjeljenjem". Lideri opozicionog bloka razgovarali do kasno u noć. Izvori sa sastanka lidera su izjavili za portal Koha.net da je sporazum u načelu postignut.

"Ostali su još neki detalji koje će razmotriti 'Samoopredjeljenje'", prenosi "Koha ditore".
 
"Danas prije podne lideri će se još jednom sastati i poslati saopštenje medijima ili održati zajedničku konferenciju za štampu", rekao je anonimno izvor portala.

Očekuje se da će blok LDK-AAK-Inicijativa za Kosovo i Pokret "Samoopredjeljenje" danas prije početka konstitutivnog zasjedanja Skupštine ozvaničiti načelno postignut sporazum o zajedničkoj vladi.

Izvori sa sastanka koji je održan u srijedu u kasnim satima između lidera ovih političkih partija je rekao za portal Koha.net, da je sporazum u načelu postignut.

"Ostali su su još neki detalji koje će razmotriti 'Samoopredjeljenje'. Sutra ujutro u 8:30 ili 9:00, lideri će se još jednom sastati i poslati saopštenje medijima ili održati zajedničku konferenciju za štampu", rekao je anonimno ovaj izvor.

Izabrani poslanik "Samoopredjeljenja" Ilir Deda, je na svom statusu na Facebooku u srijedu uveče naznačio da je sporazum blizu.