Saučešće porodicama nastradalih

Zbog eksplozije koja se dogodila jutros oko 11 sati u termoelektrani "Kosovo A" kod Obilića u kojoj su četiri osobe poginule, a jedanaest je ranjeno Nova demokratska stranka izražava tugu i žaljenje i obavještava da odlaže sve predizborne aktivnosti.

Kako je za naš portal izjavila Emilija Redžepi, predsjednica Nove Demokratske stranke, zbog smrtonosne eksplozije koja se jutros desila u termoelektrani "Kosovo A" kod Obilića otkazane su predizborne aktivnosti koje su se večeras trebale održati u Planjanu i Rečanu.

"U znak solidarnosti sa porodicama nastradalih i povrijeđenih u eksploziji NDS anulira sve predizborne aktivnosti planirane za danas", rekla je Redžepi.

Nova demokratska stranka oglašava se povodom tragedije koja se danas desila u termoelektrani "Kosovo A", gdje su poginule četiri osobe i veliki je broj ozljeđenih,  upućuje telegrame saučešća svim porodicama nastradalih.
"U svoje lično ime i u ime NDS-a izražavam najiskrenije saučešće zbog gubitka života četvero i povređivanja 13 osoba tokom tragične eksplozije", rekla je Redžepi.