Nakon hapšenja u Ulcinju prije dva dana

Mlađi sin Nasera Kelmendija, optuženog za organizovani kriminal i ilegalnu trgovinu narkoticima, Liridon, Crnu Goru će morati da napusti u roku od 48 sati.

Liridonu Kelmendiju uručeno je rješenje o ukidanju boravka u Crnoj Gori, koje je policija donijela po nalogu Ministarstva unutrašnjih poslova te zemlje, nakon što je prije dva dana uhapšen u Ulcinju, javio je dopisnik agencije Anadolija.
Mlađi sin Nasera Kelmendija, optuženog za organizovani kriminal i ilegalnu trgovinu narkotiicma, Liridon, Crnu Goru će morati da napusti u roku od 48 sati, a u suprotnom će, kako prenose crnogorski mediji, biti deportovan.
Iz policije je potvrđeno da je lice L.K. prije dva dana na teritoriji Ulcinja uhapšen zbog osnovane sumnje da je prekršio zakon o javnom redu i miru, te zbog sumnje da je izvršio fizički napad, izazivanje osjećaja ugroženosti kod drugog prijetnjom da će napasti na život i tijelo tog lica.
Mlađi Kelmendijev sin, u srijedu je saslušan u ulcinjskom Osnovnom sudu, te kažnjen novčanom kaznom od 500 evra, nakon čega je pušten na slobodu.
Liridona Kelmendija, koji je rođen u Peći, a nastanjen u Sarajevu, bosansko tužilaštvo tereti da je povezan sa nekoliko slučajeva, organizovanog kriminala, ubistava i trgovine drogom.
Prije nepunih mjesec dana, napustio je i zatvor u Spužu (Crna Gora).