Bojan Miletić iz sela Vuča kod Leposavića, čiji je nestanak prijavljen prije pet dana, pronađen je danas mrtav u šumi u rejonu Leposavića, potvrdio je za Kosovo onlajn zamjenik direktora Policije Kosova za region sjever Veton Elshani.

"Lice čiji je nestanak prijavljen i za kojim se više dana tragalo pronađeno je danas u beživotnom stanju u šumi u rejonu Leposavića. Telo je prebačeno u Prištinu gdje će se obaviti obdukcija nakon koje ćemo znati više detalja i nakon čega će porodica moći da ga preuzme", rekao je Elshani.

Beživotno tijelo Bojana Miletića pronađeno je na oko kilometar od njegove kuće.


Bojan Miletić

I Udruženje za traganje i spasavanje saopštilo je na Facebook stranici da je danas pronađeno beživotno tijelo mještanina sela Vuče tokom petog dana potrage.

Kako su naveli, pronašli su ga pripadnici Policije Kosova u saradnji sa Udruženjem za potragu i spasavanje, vatrogascima i mještanima sela.

Miletić je nestao 10. septembra, na mestu koje je udaljeno od magistralnog puta Leposavić-Sjeverna Mitrovica oko tri kilometra, a koje je veoma nepristupačno, puno šume i korova.

Posljednji put je viđen živ oko 13 časova na putu iz Sočanice ka selu Vuča. On je napustio svoj automobil, a drugog dana pronađeni su na jednoj grani od šljive okačeni ključevi.

Miletić je živeo sam u najudaljenijem mjestu sela Vuča, a bio je domar u Osnovnoj školi u tom mjestu. Takođe je bio lošeg zdravstvenog stanja.

Izvor: Kosovo Online