Poslanik LDK

Poslanik Demokratskog saveza Kosova Driton Selmanaj rekao je da je projekat za izgradnju puta Prizren-Tetovo prevara koju je pokrenuo premijer Albin Kurti sa svojom strankom Samoopredjeljenje, svijestan neuspjeha na svim poljima.

Selmanaj je na Facebooku naveo da Vlada Kosova za gotovo četiri godine nije završila nijedan projekat, pa stvara iluziju uspjeha.

"Kurti i Samoopredjeljenje, obuzeti panikom jer su neuspješni na svim poljima, pokrenuli su taj projekat samo da bi stvorili iluziju uspjeha. Ovu izbornu malverzaciju najbolje je otkrio makedonski ministar za infrastrukturu, koji je izjavio da makedonska strana niti ima projekat niti je odlučila da li će ga sprovesti", istakao je Selmanaj.

On je ministru za infrastrukturu Liburnu Aliuu poručio da je bolje da, umjesto praznih obećanja, završi most u dužini od 30 metara na Gračaničkom jezeru, ili neki drugi započet projekat.

"Građani su već shvatili da kao što ste propali u opštini Priština, propadate i u Ministarstvu za infrastrukturu", dodao je Selmanaj.

Izvor: Kosovo Online