Poslanik LDK

Poslanik iz redova Demokratskog saveza Kosova Driton Selmanaj poručio je da vlada Albina Kurtija i njegova stranka Samoopredjeljenje nisu uradili ništa za građane.

"Samoopredjeljenje krade zasluge od Boga. U principu, vlade pripremaju strategije, preduzimaju akcije i onda očekuju rezultate. Ova vlast bi da poruči da je ove godine Kosovo imalo dobre rezultate, ali ne pokazuje šta je uradila na terenu. Zato što nije uradila ništa. Ono što je u Božijoj ruci dalo je rezultate, ali zašto nema rezultata u djelima koja su u njihovim rukama?", napisao je Selmanaj na Facebooku.

Potom je nabrojao gdje sve smatra da je Kurtijeva vlada podbacila:

"Zašto nema podrške povoljnim kreditima za poljoprivredu, zašto ne postoji bezbjedno tržište za subvencionisanu proizvodnju, zašto ne postoji osiguranje proizvodnje kao što je obećano, zašto država ne kupuje proizvode za državne rezerve, zašto se Kosovo nije pridružilo Međunarodnom fondu za razvoj poljoprivrede?! Svoje neznanje i nerad pokušavaju da prikriju dobrim stvarima koje nam priroda donosi sa klimatskim uslovima", zaključio je Selmanaj.

Izvor: Kosovo Online