Poslanik VV

Poslanik Pokreta Samoopredjeljenje Enver Dugolli kaže da ne postoji opcija da premijer Albin Kurti podnese ostavku, ali da je njegova stranka spremna za izbore, piše Gazeta blic.

„Kurtijeva ostavka nije nikada bila opcija, to treba da bude svima jasno. Nije bila, nije sada i nikada neće biti, sada ulazimo u redovan izborni ciklus. Kad god se odredi datum izbora mi smo spremni”, naveo je on.

Dugolli je izrazio uvjerenje da će stranka kojoj pripada premašiti rezultat iz februara 2021. godine.

„Nesumnjivo će rezultat izbora od 14. februara 2021. biti premašen, dobićemo još veću podršku nego tada i u to smo sigurni. Svaki dan radimo na tome da ubedimo onaj dio građana koji su možda sumnjali i nisu vjerovali u obećanja i rad Kurtijeve vlade”, dodaje.

Što se tiče izjava opozicionih lidera da je Samoopredjeljenje izgubilo povjerenje građana, Dugolli kaže da su oni svakodnevno na terenu i da su građani zadovoljni radom Kurtijeve vlade.

“Ne očekujem da će opozicija potvrditi porast kredibiliteta i podrške Samoopredjeljenju, prirodno je da tvrde da nećemo dobiti isto ili više glasova, ali istina je da smo na terenu, komuniciramo sa građanima, oni su zadovoljni. Imamo puno posla i projekata koji su obećani a koji nisu realizovani, mi ćemo ih završiti i obilježićemo nove uspjehe u mandatu koji ćemo dobiti na novim izborima“, naveo je Dugolli.

Izvor: Kosovo Online/Gazetablic