Jedan muškarac iz Banje kod Mališeva je teško ranjen u jutarnjim satima u utorak u selu Shkoza, izvjestili su policijski izvori.

"Oko 02:05 min. u selu Shkoza kod Mališeva se desio težak incident, nakon čega je jedna osoba muškog pola iz drugog sela mališevske opštine teško ranjena. Žrtva je pronađena u svojem vozilu, sva oblivena krvlju", obavjestili su iz Kancelarije za Informacije Regionalnog Direktorijata Policije u Prizrenu.

Vozilo je prema ovoj informaciji imalo nekoliko rupa, kako je objavljeno "vjerovatno iz vatrenog oružja  malog kalibra". Slučaj teškog ranjavanja je potvrđen i od strane Glavnog Porodičnog medicinskog centra u Mališevu. Oni su obavjestili da je odmah po pružanju prve pomoći pacijentu on je  hitno prebačen u Kliničko univerzitetski Centar Kosova u prištini.

Prema izjavama žrtva je bila ranjena u glavu. Policija je u međuvremenu objavila da je uhapšen osumnjičenik u vezi s ovom ozbiljnim incidentom gdje je zaplijenila pištolj kojim sumnja da je djelo počinjeno.

Izvori iz Shkoze su naveli da je osumnjičena osoba stariji čovjek iz tog sela. Takođe, Policija je saopštila da je slučaj pod istragom, dok u ovim ranim istražnim radnjama ne može govoriti za motive djela.