Ymer Krasniqi (37) zajedno sa svojom 10-godišnjom djevojčicom žrtve su krvne osvjete koja se u subotu dogodila kod Vučitrna. Samo 6 mjeseci nakon što je izašao iz zatvora, on je odlučio da zajedno sa svoje dvoje djece, Arbnor i Arbnora krenu put Miloševa kako bi uzeli pesak. Ovo je bilo posljednji put da je Fatmira vidjela svojega muža Ymera i svoju kćer Arbnoru. Dva sata nakon što je njen muž krenuo zajedno sa svoje dvoje djece u Miloševu, Fatmira je dobila najgoru vijest u svojem životu.

Tada je shvatila da nikada više neće vidjeti žive niti svojega muža niti svoju kćer. Sin koji je bio ranjen u predjelu vrata je ostao živ. Fatmira je sada ostala samo sa dvoje djece, Arbnor - 11 godina i Krenara - 5 godina, a i u drugom je stanju i očekuje još jednu djevojčicu, za koju kaže da joj je najviše žao. "Da se rodi jedno djete a da nikada ne vidi svojega oca je najstrašnije", pripovjeda Fatmira za Express i ne prestaje plakati.

Razlog zbog koga je ova žena izgubila muža i kćer za jedan dan su neraščišćeni problemi koji je Ymer imao sa porodicom svojega strica. Fatmira je priznala da se otprilike četiri godine ranije desilo ubistvo u porodici njegova strica. "Od tada, sada pokojni, Ymer je bio u zatvoru, zbog toga što ga je njegov stric optužio da je ubio njegovog sina", priča Fatmirja.

Prema riječima Fatmire Ymer je pušten iz zatvora samo prije šest mjeseci. "Ymer je bio u zatvoru prije šest mjeseci. Prije šest mjeseci sud ga je proglasio nevinim i on je oslobođen".