Od danas je u okviru portala Info-ks.net pokrenut Forum. Forum je interaktivna društvena platforma za razmjenu mišljenja, diskusiju i međusobno informisanje korisnika web-stranice Info-ks.net.

Forum je otvoren za sve građane Kosova u zemlji i inostranstvu, i ostale dobronamjerne diskutante bez obzira na njihovu nacionalnu ili vjersku pripadnost.

Osnovno pravilo Info-ks.net foruma je uporno insistiranje na kulturi dijaloga, tj. uljudnosti u obraćanju i od tog pravila se ne odstupa ni pod koju cijenu. Poenta je da postoji minimalan broj kvalitetnih tema i tekstova, a što manje svađa, uvreda i besmislenih tema.

Na forumu se diskutuje o svim političkim pravcima i mišljenjima, sa konkretnim podacima, citatima sa izvorima, uz poštovanje sagovornika.

Pozivamo vas da na forumu pišete o svojoj svakodnevnici, da savjetujete i pomažete jedni druge ne gledajući ko je ko.

Forum ne služi samo za političke rasprave već i za diskusiju o običnim životnim stvarima, hrani, piću i poslu, ljubavi i hobijima.

Forum je do sada najbolja internet -platforma/program za direktni međusobni razgovor pojedinaca i grupa korisnika, i može vam biti od koristi u mnogo stvari, od zdravlja, do posla i zabave.

Stičite prijatelje na forumu, a ne protivnike. Nijedna tema nije besmislena niti će ostati bez odgovora, ako imate konkretna pitanja i razmišljanja.

Za otvaranje tema i pomoć u pisanju, idejama i materijalu, moderatori foruma vam uvjek stoje na raspolaganju i to je apsolutni prioritet moderacije.

Pomozite nam da zajedno napravimo forum što boljim.