GLAMUROZNA ZABAVA

Bivši igrač Betisa Joaquín Sánchez i njegova supruga Susana Saborido organizovali su veliku zabavu povodom proslave 18. rođendana Daniele, njihove najstarije kćerke, a sve je kulminiralo iznenađenjem koje nije mogla na zamisliti.

Događaj je bio zaista luksuzan uz brojne goste i predstavu dostojnu velike zabave. Daniela je postala punoljetna i njeni roditelji nisu štedjeli da taj trenutak obilježe.

Daniela je stigla na zabavu ruku pod ruku sa Joaquínom uz aplauz prisutnih.

"Jedan od najlepših dana u mom životu. Okružena sam nevjerovatnim ljudima i veoma sam ponosna i sretna zbog toga. Hvala puno svima koji su mi ostvarili mnoge snove. Volim vas sve", napisala je protagonistica na svom Instagram profilu.

Zabava je imala sve. Hrana u velikim količinama, piće, muzika, video sa fotografijama koje su ganule Joaquína i rođendanski poklon i to ne bilo kakav poklon.

Joaquín i njegova supruga pripremili su veliko iznenađenje kćerki. Nakon što su Danieli prekrili oči, dali su joj poklon kakav nije mogla ni da zamisli.

Nakon što je skinula povez s očiju, roditelji su joj uručili ključeve od crnog Mercedesovog sportskog automobila procijenjenog na više od 60.000 eura.

Daniela nije mogla da sakrije zaprepaštenje poklonom svojih roditelja, a snimici sa rođendana vrlo brzo su se našili u brojim španskim medijima.

Joaquin je okončao karijeru 2023. godine. Osim za Betis, nastupao je još za Valenciju, Malagu i Fiorentinu. Za špansku reprezentaciju zaigrao je 51 put i postigao četiri pogotka.