Ako izbace Real Madrid

Predsjednik Galatasaraya Ãœnal Aysal obećao je svakom svojem fudbaleru premiju od 25.000 eura ukoliko u četvrtfinalu Lige prvaka izbace Real Madrid.

Iako su igrači turskog prvaka sasvim sigurno dovoljno motivirani veličinom suparnika, prvi čovjek kluba ih je odlučio i dodatno potaknuti. Aysalova je filozofija jasna: ako si klub svojim rezultatima povećava ugled i financijsku sliku, onda to i igrači moraju osjetiti na svojim računima, prenosi nogometni-magazin.
Više je puta dosad predsjednik davao bonuse igračima za pobjede protiv najvećih rivala u Turskoj, a sada ih je odlučio nagraditi i za eventualno senzacionalno izbacivanje Reala. S obzirom da klub koji se plasira u polufinale Lige prvaka dobiva fiksnih 4.9 miliona eura, Aysalu neće teško pasti isplata premija.
S druge strane, Real ima drugačiju politiku. Marca piše da će Madriđani dodatno nagraditi igrače samo ukoliko osvoje deseti naslov europskog prvaka u klupskoj povijesti. U tom će slučaju svaki član Mourinhove ekipe dobiti 500.000 eura!