Doživio je pad šećera u krvi

Prva zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo doživio je pad šećera u krvi pri kraju nedjeljne utakmice protiv Celte, pa je morao popiti tabletu glukoze, piše Marca.

Real je u Vigu slavio s 2-1, a kako je Celta svim silama pokušavala izjednačiti u završnoj fazi dvoboja, dvostruki strijelac Ronaldo nije želio izaći iz igre unatoč tome što je osjetio slabost. Umjesto toga je prišao klupi i uzeo tabletu glukoze koja mu je pomogla da vrati energiju u mišiće i mozak i odigra utakmicu do kraja.
Portugalski je nogometaš igrao protiv Celte nedovoljno oporavljen od viroze koja ga je napala poslije povratka iz Manchestera gdje je Real u utorak pobijedio United (2-1) i plasirao se u četvrtfinale Lige prvaka.
Dva je dana proveo u krevetu, a lijekovi koje je pio su ga potpuno iscrpili. Uprkos tome, nije želio propustiti putovanje u Vigo, a tableta koju mu je dao liječnik pomogla mu je da izbjegne eventualni napad hipoglikemije.
U svlačionici se, pak, potpuno oporavio nakon što je pojeo komad pizze koja tradicionalno čeka nogometaše Reala nakon utakmica.