NIJE PRVI PUT OVE SEZONE

U trećoj crnogorskoj ligi ekipa FK Njegoš iz Spuža iz kola u kolo postavlja negativne rekorde.

Novoformirani klub iz Spuža je neslavno počeo takmičenje u trećem rangu crnogorskog nogometa, a imaju problem i da sastave ekipu za igranje utakmica.

Tako su u prvom kolu protiv Zabjela počeli susret sa 11 igrača i nakon samo 38 minuta igre gubili 10:0, te su četvorica igrača odustala od igre i susret je morao biti prekinut.

Uslijedio je poraz 6:2 od Olimpika, te 15:0 od Crvene stijene, a proteklog vikenda su doživjeli rekordan poraz od 19:0 od Zete.

Susret su počeli sa samo deset igrača, a kao ni u prvom kolu, igrači Njegoša nisu izdržali svih 90 minuta. Ovaj put su u 70. minuti svi nogometaši ekipe iz Spuža legli na teren, te prvi prvak Crne Gore nije imao protiv koga da igra i sudija je prekinuo utakmicu.

U četiri utakmice Njegoš je primio 50 golova uz gol-razliku -48, a ljuti ljubitelji crnogorskog nogometa smatraju kako je klub osnovan samo sa ciljem da predsjedniku Fudbalskog saveza Crne Gore Dejanu Savićeviću ima još jedan siguran glas za novi mandat na izborima, te da im nogomet i nadmetanje očito nije u prvom planu.