DOŠLO DO SVAĐE

Alvaro Morata (31) je u julu sa reprezentacijom Španije postao prvak Evrope, nakon što je Furija bila najbolja na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj, a potom su uslijedili privatni problemi u životu ovog golgetera.

Već je sedmicama poznato da je brak Morate s influensericom Alice Campello (29) gotov, a sada su procurili i razlozi razvoda njih dvoje.

Kako su objavili španski mediji, Moratu je razvoda braka koštalo šampionsko slavlje nakon pobjede u finalu Eura nad Engleskom, pošto mu je sada već bivša supruga Campello zamjerila to što se na terenu tokom proslave našla njegova porodica.

Campello je tražila da tu samo budu njihovo četvero djece i njeni prijatelji, a Španci sada pišu da je svađa zbog porodice na terenu poslije finala bila okidač za razvod.

Moratini roditelji i ostali članovi porodice nisu bili dobrodošli na teren kako bi slavili, što je dovelo do velikog pogoršanja odnosa nogometaša i influenserice nakon osam godina braka.

Sve je rezultiralo razvodom, a Morata je ovog ljeta promijenio i klub, pošto je dres Atletico Madrida zamijenio onim Milanovim. Tako je u potpunosti okrenuo novi list u svom životu.

Nedavno je za španske medije rekao da je s Alice ostao u dobrom odnosu zbog njihove djece, a oboje su odbacili glasine da je Alvaro bio nevjeran.