ALI KOC U CENTRU PAŽNJE

Nogometaši Fenerbahčea su sinoć je na gostovanju kod Goztepea kiksali odigravši rezultatom 2:2, a iako se igralo drugo kolo prvenstva, već smo dobili prvi veliki skandal u Turskoj.

Edin Džeko i Youssef En Nesyri su doveli Fener u vodstvo rezultatom 2:0 i pri tom rezultatu se otišlo na poluvrijeme.

Upravo je u pauzi između dva poluvremena krenuo pravi haos na stadionu "Gursel Aksel" u Izmiru.

Utakmici je prisustvovalo 19.713 gledatelja, ali velik broj navijača Fenera nije uspio ući na tribinu iako je imao važeće ulaznice.

Upravo se zbog toga predsjednik Fenerbahčea Ali Koc uputio do gostujuće tribine kako bi razgovarao s navijačima koji su uspjeli ući na stadion.
  Koc se u razgovoru s navijačima zadržao toliko da je drugo poluvrijeme već počelo, a kada je predsjednik Fenerbahčea krenuo nazad na svoje mjesto, izbila je opća tučnjava.

S tribina su prema predsjedniku Fenerbahčea počeli letjeti razni predmeti, a situacija se dodatno pogoršala kad ga je fizički napala jedna osoba s akreditacijom Goztepea.

Zaštitari su uspjeli nekako izvesti Koca sa stadiona, ali je on na kraju snimljen kako izlazi s krvavom glavom.

Fenerbahče se nakon utakmice oglasio saopćenjem u kojem je najavio tužbu protiv nepoznatog novinara koji je napao Koca i nakon toga neometano otišao sa stadiona.

Tek je drugo kolo novog prvenstva, a skandali koji su počeli prošle godine su se nastavili i, nažalost, skoro je sigurno da se na ovome neće zaustaviti.