BESKRAJNA RADOST

Junak pobjede reprezentacije Engleske nad Nizozemskom Ollie Watkins nakon utakmice otkrio je kako je predosjetio sve ono što će se desiti u finišu polufinala Evropskog prvenstva.

Englezi su golom Watkinsa, nedugo nakon što je ušao u igru, slavili rezultatom 2:1 i tako izborili drugo uzastopno finale na evropskim prvenstvima.

Bio je to najveći trenutak u Watkinsovoj karijeri, a dogodio se nakon što je ušao u igru. Napadač Aston Ville nakon utakmice je otkrio kako je predosjetio sve što će se dogoditi.

Watkins tvrdi da je rekao Coleu Palmeru kako će dvojac prvo ući s klupe u igru, a onda da će mu kolega iz Chelseaja asistirati za pobjedu u ovom dvoboju. To se i desilo na kraju jer su nakon ulaska u igru upravo Palmer i Watkins kreirali veliki podvig.

"Kunem se u u moj život, u život moje djece, rekao sam Coleu Palmeru da ćemo ući u igru danas i da će mi namjestiti gol", otkrio je nakon utakmice junak Engleske.

Watkinsov potez usrećio je milione Engleza koji su ponovo na pragu prve evropske titule, ali na putu im stoji selekcija Španije koja je pokazala mnogo toga u Njemačkoj. Da li je Crvena furija ostavila još nešto "materijala" i za finale, vidjet ćemo u nedjelju od 21 sat.