VIRALNA FOTOGRAFIJA

Frizura 42-godišnjeg bivšeg reprezentativca SAD-a Landona Donovana zbunila je mnoge gledaoce kanala Fox Sports za koji radi tokom Eura 2024, a vrlo brzo je i postala viralna na društvenim mrežama. Nakon svega, otkriveno je šta mu se desilo.

Ne samo da je Donovan, konsultant kanala Fox Sports tokom Eura, bio izložen podsmijehu pred milionima gledalaca, već je bilo potpuno zbunujuće zašto se takav pojavio pred malim ekranima.

Njegov bivši saigrač Mike Magee nije oklijevao da otkrije razmjenu poruka koja otkriva porijeklo ovog "remek-djela".
  "Gdje si bio prije 7 sati?", pitao je Magee.

"Imao sam transplantaciju kose prije dvije sedmice i rečeno mi je da se to neće prikazati na TV-u", napisao je Donovan svom bivšem saigraču, u poruci koju je Magee otkrio.

Zatim ga je Magee upitao može li objaviti njihovu prepisku, na što je bivši američki reprezentativac (157 mečeva, 57 golova), koji je igrao za Everton u Premier ligi i Bayernu u Njemačkoj, odgovorio sa humorom.
  "Kako god želiš, zaslužio sam to", napisao je Donovan.

Donovan je od 2001. do 2004. godine nosio dres Bayer Leverkusena, potom je jednu sezonu proveo u San Joseu, a od 2005. do 2014. godine je bio član LA Galaxya.

U međuvremenu je bio na kratkim posudbama u Bayernu i Evertonu, igrao je i za Club León u Meksiku, a karijeru je okončao u San Diegu.