PROSLAVA TITULE

Nogometaši Real Madrida slavili su protekle noći sa svojim navijačima 15. titulu prvaka Evrope, do koje su došli pobjedom u finalu Lige prvaka nad Borussijom iz Dortmunda.

Madriđani su slavili rezultatom 2:0 i opet se okitili titulom najbolje ekipe Starog kontinenta, a zanimljivo je bilo na proslavi.

Dominirao je Carlo Ancelotti, koji je tokom svog govora o pušenju kubanskih cigareta odlučio na binu pozvati jednog od najmlađih nogometaša Reala.

Radi se o Ardi Güleru, za kojeg je i sam Ancelotti rekao da je jako sramežljiv, a upravo zbog toga ga je i pozvao pred hiljade navijača.

"Pušio sam cigaru, pjevao, plesao s Eduardom Camavingom, ali sad želim jednu stvar. Predstavljam vam jako zanimljivog dečka... Arda! Jako je sramežljiv. Dođi", pričao je Ancelotti.

Navijači su skandirali ime mladog Turčina, a onda je Güler izašao pred njih s blagim osmijehom i poručio: "Mi smo porodica, hvala vam na svemu".

Güler je prije godinu dana stigao u Real iz Fenerbahčea za 20 miliona eura, ove sezone je imao mnogo problema s povredama, a na 12 odigranih utakmica postigao je 6 golova.

Na proslavi se navijačima obratio i Luka Modrić, koji je rekao: "Vidimo se sljedeće sezone", a tako je bacio u trans fanove koji smatraju da je tako najavio potpis novog ugovora pošto mu je aktuelni s Realom istekao i odavno se najavljuje njegov odlazak.