IMPRESIVNI KADROVI

Na društvenim mrežama pojavio se impresivan videosnimak unutrašnjosti vile legendarnog NBA košarkaša Michaela Jordana, a koja se već godinama prodaje bezuspješno.

Michael Jordan je po svom ukusu sagradio veliku vilu u Chicagu, gdje je uživao u košarkaškim danima. No, prije više od decenije odlučio je prodati vilu, ali nikada to nije uspio.

Prva cijena je bila 29 miliona dolara, a od tog trenutka nekoliko puta je spuštao cijenu. Trenutno se prodaje za oko 14 miliona dolara, ali je Jordan još uvijek nije uspio prodati.

Vila ima devet spavaćih soba, 15 kupaonica, paviljon s bazenom, zatvoreni košarkaški teren s logom Chicago Bullsa, biblioteku, barove, originalna vrata iz Playboyeve vile, garažom za 14 automobila, a poseban dojam daje Jordanov broj "23" na ulaznoj kapiji.

Na društvenim mrežama objavljen je snimak unutrašnjosti vile koji će mnoge impresionirati. Snimka počinje ulaskom kroz glavnu kapiju, a prikazuju se luksuzni namještaj, lusteri, unutrašnji teren, teretana i sauna.

@decayingmidwest

Michael Jordan’s abandoned mansion

♬ Sleepwalker - Slowed - akiaura & LONOWN & STM
U videosnimku može se vidjeti i kako izgleda jedna od spavaćih soba, kino te soba za druženje.

Mnogima nije jasno zbog čega Jordan već godinama bezuspješno prodaje napuštenu vilu, a marketinški eksperti pretpostavljaju da je razlog to što je legendarni košarkaš vilu isuviše personalizovao i prilagodio svojim željama pa bi potencijalni kupac morao uložiti mnogo novca kako bi je renovirao po svome.