BOLJE RJEŠENJE

Većina četki za WC je plastična, no drveni proizvodi za kupaonicu, uključujući četke, sve više dobivaju na popularnosti zato što su ekološki prihvatljiviji.

Ako trebate promijeniti četku za WC, dobra je ideja razmotriti drvenu, a trenutno je vrlo popularna drvena četka s kokosovim vlaknima.

Ova je četka za WC privukla pažnju i na društvenim mrežama, a kako ne dolazi s vlastitom posudom, već s užetom za vješanje na zid, na društvenim mrežama su se pojavili savjeti vezani uz posudice u kojima ih možete držati. Među prijedlozima su stara tegla ili pak stara saksija za biljke.

@memotherearthbrand Reducing your waste doesn’t have to come with a cost…it just takes some imagination! #goingzerowaste #ecotips #easyecoswaps #wastefree #reducewaste ♬ original sound - ME MOTHER EARTH
Ove četke su izrađene od prirodnog kokosovog vlakna, a drška je drvena. Prirodno kokosovo vlakno je izdržljivo i prirodno zdravo, umjerene tvrdoće te neće oštetiti kadu i WC. Zakrivljena površina četke omogućava bolji kontakt s površinom WC-a, što rezultira jednostavnijim i efikasnijim čišćenjem. Za razliku od plastičnih čekinja, ove neće uzrokovati prskanje.

Ova četka je među popularnijim proizvodima na američkom Amazonu gdje ima ocjenu 4.4.

Osim za WC, ljudi kupuju više ovih četkkica koje koriste i za čišćenje drugih kupaonskih površina.