ZANIMLJIVO ISTRAŽIVANJE

Tina Fey, za Hack Spirit objasnila je četiri razloga veze koja ne funkcionira.

Podijelila je četiri ključna znaka koji mogu ukazivati na to da se muškarcu možda ne sviđamo toliko koliko tvrdi, čak i kada njegove riječi sugeriraju suprotno.

"Ovi uvidi mogli bi promijeniti način na koji gledate na svoj ljubavni život i pomoći vam da prepoznate kada je pravo vrijeme da krenete dalje", tvrdi savjetnica. Evo pokazatelja koje je istaknula.

Nedosljedno komunicira

Komunikacija je ključna u svakom odnosu. Tako se povezujemo, razumijemo jedni druge i rastemo zajedno.

"No, što se događa kada komunikacija postane nepredvidiva? Jednog dana vam partner šalje poruke bez prestanka, obasipa vas pažnjom, a sljedećeg vam jedva odgovara na poruke. Ta nedosljednost može biti znak da nije iskreno uložen u vas. Muškarcu kojem je doista stalo, komunikacija će biti prioritet", napominje Fey.

Izbjegava razgovarati o budućnosti

Savjetnica objašnjava: "Izlazila sam s muškarcem koji bi odmah mijenjao teme kad god bih spomenula bilo što vezano za buduće planove. Bilo je to jasno upozorenje koje sam, nažalost, predugo ignorirala. Dakle, muškarac koji vas iskreno voli, neće se ustručavati govoriti o budućnosti. Htjet će vas uključiti u svoje planove i rado će s vama podijeliti svoje snove."

Ne nalazi vremena za vas

Istina je da naši užurbani životi mogu učiniti izazovnim pronaći trenutke za opuštanje i povezivanje s našim partnerima. Međutim, stvarnost je takva da, ako doista želimo nekoga vidjeti, to ćemo i ostvariti.

"Ako je vaš partner uvijek prezauzet, otkazuje planove u zadnji tren ili se jednostavno ne trudi provesti kvalitetno vrijeme s vama, to bi moglo značiti da vas ne voli iskreno. Morate shvatiti da zaslužujete nekoga kome ste prioritet, a ne opcija", ističe savjetnica.

Ne cijeni vaše mišljenje

U zdravoj vezi oba partnera cijene misli, osjećaje i mišljenja drugoga. No, ako muškarac odbacuje naše stavove, to je znak da nas ne voli iskreno.

"Vaše misli i osjećaji važni su jednako kao i misli i osjećaji vašeg partnera. Ako on ne poštuje vaše stajalište, možda je vrijeme da preispitate vezu", zaključila je Fey.