OBRATITE PAŽNJU

Stručnjakinja za govor tijela Judi James za Daily Mail otkrila je suptilne znakove koji bi mogli značiti da se vašoj ljubavnoj vezi bliži kraj.

James je kazala da ovi znakovi možda ne znače da ćete biti ostavljeni, ali bi mogli dati nagovještaj o energiji koju možda dobivate ili da su se stvari promijenile u vašoj vezi.

Iako kažu da vrijeme leti kada se zabavljate, jednako je istina i suprotno, a ako ste u vezi koju želite da prekinete, dani neće baš proći brzo. Zato James kaže da je jedan od glavnih znakova na koje treba obratiti pažnju jeste da partner izvodi rituale koji signaliziraju da su nestrpljivi, poput tapkanja prstima. To bi mogao biti signal da im je dosadno i da bukvalno broje sekunde dok se sve ne završi.

Postavljanje barijera - Ovo je jedan od velikih faktora govora tijela prema stručnjakinji, koja je kazala da će parovi biti veoma sretni što su bliski. Međutim, kada se sve završi, istina je suprotna jer će neko ko želi da raskine držati distancu i početi da postavlja barijere. To može biti držanje torbe na strani bližoj vama tako da ih ne možete držati za ruku ili preklapanje njihovih ruku tako da ne možete ostvariti fizički kontakt.

Konstantno korištenje telefona - Naši telefoni nam omogućavaju da izgledamo zauzeto, a da ne moramo da komuniciramo sa osobom u sobi sa nama, tako da bi ovo mogla biti "majka svih prepreka" koje ukazuju na to da partner više ne želi da komunicira sa vama.

Istina je u očima - James je rekla da su oči osobe najizrazitiji dio tijela, pa ako naša tela imaju jezik, onda bi naše oči mogle da viču. Izbjegavanje kontakta očima je loš znak ako želite da se vaša veza nastavi, kao da izgleda da vaš partner želi da vas ne gleda, što zaista ne može biti pozitivno.

Stručnjakinja za govor tijela je također rekla da biste mogli uhvatiti partnera kako vas gleda kada ga zapravo ne gledate, a zatim se okreće kada primijetite njegov pogled na vama.

Iznenadna hladnoća vašeg partnera može biti znak da oni znaju da je veza gotova i u suštini ne vide smisla razgovarati s vama.